2016. március 18., péntek

HappySmile Láthatatlan fogszabályozás vs. Hagyományos fogszabályozás.




HappySmile Láthatatlan fogszabályozás vs. Hagyományos fogszabályozás.

célja, hogy a normálistól eltérő pozícióban álló fogakat és az állcsontokat anatómiailag és esztétikailag a normál stádiumba állítsuk.
A fogszabályozás nem új keletű dolog. A legrégebben alkotott kivehető fogszabályozó szerkezetet Friedrich Christoph Kneisel gyártotta Károly porosz herceg részére. A fogpozicionálót 1944-ben Harold D. Kesling fejlesztette ki. Gyakorlatilag ebből a változatból alakult ki a sínekkel történő fogszabályozás.
A kisebb történelem óra után térjünk vissza a láthatatlan fogszabályozóhoz. A HappySmile rendszer kiszámítható, hatékony, gyors és higiénikus.



Kiszámíthatóság: Az egész kezelést 3D-ben előre megtervezik egy csúcstechnológián alapuló programmal egészen a kezelés befejezésig. Így előre megtekinthető a teljes eljárás képeken. Ráadásul pontosan kiszámítható a kezelés hossza is. A hagyományos módszerrel nem lehetett tökéletes pontossággal kiszámítani a kezelés hosszát.
Hatékonyság: A „retro” megoldásokhoz képest, amikor csak kevés fogon lehetett egyszerre aktív mozgást megvalósítani addig a HappySmile rendszerrel több fogat lehet egyszerre mozgatni. A sínek rendkívül pontosan és kíméletesen képesek a fogakat az elvárt pozícióba mozgatni szemben a régi eljárással, amikor 4-6 hetente elég drasztikus eljárással lehetett ugyanezeket a fogmozgatásokat megvalósítani.
Gyors: Az egész nap hordható áttetsző sínek rendkívül rövid idő alatt a megfelelő helyzetbe mozgatják a fogakat. A régi módszer hosszadalmas és eléggé fájdalmas is volt.
Higiénikus: A „hagyományos” fogszabályozó készülékeknél a fogak tisztán tartása nagyon bonyolult feladat volt ezért sokszor alakult ki szuvasodás. A HappySmile rendszernél a tisztítás a megszokott rutin szerint végezhető, lévén a fogszabályozó nagyon egyszerűen és gyorsan kivehető. Mindennapi fogmosási „ceremóniánkon” így nem kell változtatnunk.
Mindent összevetve az új HappySmile láthatatlan fogszabályozó kiütéssel nyert a hagyományos készülékkel szemben ezért bátran vágjon bele az új eljárással megvalósítani tökéletes fogsorát.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése