2016. március 10., csütörtök

Kifizetődőbb és olcsóbb az autóbérlés

Az autókölcsönzés nem olyan drága, mint azt sokan gondolják. Olcsóbb bérelni egy autót évente kétszer-háromszor egy-két hétre, mint egész évben fizetni az üzemben tartás és az amortizáció költségeit. Ha spórolni szeretne béreljen autót http://www.ber-autok.hu/.

Számolja ki mennyibe kerül az autó üzemben tartása havonta. Ennek az összegnek a töredékébe kerül egy bérautó. Az autóbérlés télen pl.: kifejezetten előnyös az autótulajdonosok számára is. Gondoljon bele: az otthonunk elé szállítják a járművet. A bérautó tökéletesen fel van készítve a legszélsőségesebb időjárási körülményekre is. Hosszabb távú bérlés esetén különböző akciók (pl.: tartozékok ingyenes bérlése: GPS, Gyermekülés...stb.) állnak rendelkezésünkre. A kölcsönző cégeknél ezen felül mikrobuszt, teherautót is bérelhetünk.
Ha több 7-8 fő utazna egyszerre akkor megoldhatatlan egy autóval. De ezért van a kölcsönző. Ott tudunk mikrobuszt bérelni és tessék 2 autó helyett csak egy kisbusszal kell útnak indulni, és az üzemanyag jelentős részét meg is megspóroltuk.
Terjedelmesebb dolgokat elszállítani nem egyszerű vagy lehetetlen saját gépjárművünkkel. A megoldás megint az autókölcsönző. Kibéreljük a teherautót felpakolunk és mehetünk is. Akinek van plusz szállítási munkája annak kifejezetten előnyös a teherautó bérlése. Nem a sajátját nyúzza (főleg ha van neki) ráadásul a bérautók mindig tökéletesen fel vannak készítve, így műszaki meghibásodástól sem kell tartani.
Mindent összevetve az egyre elterjedtebb autókölcsönzés nem véletlen. Hiszen az emberek nagy része rájött, hogy az autóbérlés sokkal olcsóbb mint a sajátot használni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése